TERMENI ŞI CONDIŢII

Utilizarea site-ului omuletiinalbsinegru.ro implica acceptarea tuturor termenilor si conditilor prezentate mai jos. Pentru folosirea in bune conditii a site-ului, se recomanda citirea cu atentie a termenilor si conditiilor.

DECLINAREA RESPONSABILITĂTII

Continutul site-ului omuletiinalbsinegru.ro a fost creat pentru a furniza informatii si detalii cat mai complete si corecte despre produsele prezentate. Nu ne asumam responsabilitatea pentru descrierile produselor prezentate desi s-au facut eforturi pentru inlaturarea erorilor care pot aparea din editarea electronica sau manuala a informatiilor prezentate. Informatiile si imaginile, preluate de la producatori si furnizori sunt prezentate pe site cu titlu de exemplu iar acestia isi rezerva dreptul modificarii caracteristicilor si design-ului fara o notificare prealabila. De asemenea, administratorii site-ului omuletiinalbsinegru.ro isi rezerva dreptul sa completeze si sa modifice orice informatie prezentata pe site. Pentru orice informatii suplimentare fata de cele prezentate pe site va rugam sa ne contactati telefonic sau prin e-mail, folosind formularul on-line disponibil in sectiunea “Contact” sau trimitand un email la adresa: office@omuletiinalbsinegru.ro. Valoarea maxima a obligatiilor fata de orice client in cazul nelivrarii sau livrarii necorespunzatoare este valoarea sumei incasate de la clientul respectiv pentru comanda respectiva, daca aceasta situatie rezulta din culpa exclusiva a noastra ca furnizor.

DREPTURI DE AUTOR (Copyright)

Conţinutul site-ului omuletiinalbsinegru.ro (imagini, texte, elemente de grafica web, scripturi, software si orice alte date) este proprietatea S.C. OAN ILLUSTRATIONS S.R.L. si furnizorilor sai si este protejat conform legii drepturilor de autor si legilor privind dreptul de proprietate intelectuala si industriala. Folosirea fara acordul scris din partea S.C. OAN ILLUSTRATIONS S.R.L. a oricaror elemente enumerate mai sus se pedepseste conform legilor in vigoare.

FRAUDA

Baza noastra de date contine un volum mare de informatii diverse, utilizate de catre administratorii site-ului omuletiinalbsinegru.ro pentru gestionarea corecta a ofertelor, a comenzilor, si nu in ultimul rand a clientilor. Orice incercare de a altera sau afecta performantele si buna functionare a sistemului nostru informatic va fi considerata o tentativa de fraudare, motiv pentru care vom face plangere penala impotriva celor vinovati.

PROTECTIA SI PRELUCRAREA DATELOR CU CARACTER PERSONAL

Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata ii completata, operatorul are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale furnizate de catre Client.

Scopul colectarii datelor este:
– informarea Clientilor/cumparatorilor privind situatia contului lor, inclusiv validarea, expedierea si facturarea comenzilor, rezolvarea anularilor sau a problemelor de orice natura referitoare la o comanda, la bunurile achizitionate
– de facturare si livrare a comenzii. Refuzul precizarii datelor minime pentru efectuarea facturilor si livrare atrage anularea comenzii;
– de cercetare de piața, de urmarire si monitorizare a vanzarilor si comportamentul clientului (prin intermediul Cookie-urilor);
– trimiterea de Newslettere si/sau alerte periodice, prin folosirea postei electronice (e-mail, SMS).
Prin completarea datelor in formularul de creare de Cont si/sau de Comanda, Cumparatorul declara si accepta neconditionat ca datele sale personale sa fie incluse in baza de date a operatorului  si isi da acordul expres si neechivoc ca toate aceste date personale sa fie stocate, utilizate si prelucrate in scopul prevazut, excepție facand:
– abonarea la newsletter unde avem nevoie de consimtamantul explicit realizat fie prin bifarea casetei de abonare disponibila la înregistrarea pe site, fie printr-o cerere realizata ulterior prin intermediul unei casute create special pe paginile site-ului sau prin email de catre utilizator catre operator sau de catre operator catre utilizator.
– monitorizare automatizata prin intermediul Cookie-urilor si/sau alte soft-uri unde avem nevoie de acordul clientului/cumparatorului/vizitatorului
Prin acceptarea Termenilor si Conditiilor ati luat la cunostinta faptul ca va sunt garantate drepturile prevazute de lege, respectiv dreptul la informare, dreptul de acces la date, dreptul de interventie, dreptul de opozitie, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale, dreptul de va adresa justitiei in caz de incalcare a drepturilor garantate de Legea 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date.

Pe baza unei cereri scrise, datate, semnate si expediate la adresa: Bd. Alexandru Obregia, Nr. 19A-19G, Bl.C1, Et. 3, Ap. 14, Sector 4, Bucuresti, in atentia S.C. OAN ILLUSTRATIONS S.R.L., va puteti exercita dreptul de interventie asupra datelor, dupa caz:

  • rectificarea, actualizarea, blocarea sau stergerea datelor a caror prelucrare nu este conforma legii pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, in special a datelor incomplete sau inexacte;
  • transformarea in date anonime a datelor a caror prelucrare nu este conforma legii pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date;
  •  notificarea catre tertii carora le-au fost dezvaluite datele, daca aceasta notificare nu se dovedeste imposibila sau nu presupune un efort disproportionat fata de interesul legitim care ar putea fi lezat.

De asemenea, omuletiinalbsinegru.ro poate furniza datele cu caracter personal ale cumparatorului altor companii cu care se afla in relatii de parteneriat, dar numai in temeiul unui angajament de confidentialitate din partea acestora si numai in scopurile mentionate anterior, prin care garanteaza ca aceste date sunt pastrate in siguranta si ca furnizarea acestor informatii personale se face conform legislatiei in vigoare, dupa cum urmeaza: furnizorilor de servicii de curierat, furnizorilor de servicii de marketing, furnizorilor de servicii de plata/bancare, curierat, etc cu care omuletiinalbsinegru.ro a incheiat un parteneriat.

Informațiile cumparatorului cu caracter personal pot fi furnizate si catre Parchetul General, Politie, instantele judecatoresti si altor organe abilitate ale statului, in baza si in limitele prevederilor legale si ca urmare a unor cereri expres formulate.
omuletiinalbsinegru.ro va pastra confidentialitatea informatiilor de orice natura pe care le furnizati. Dezvaluirea informatiilor furnizate se va putea face doar in conditiile mentionate in prezentul document.
Nici o declaratie publica, promovare, comunicat de presa sau orice alt mod de dezvaluire catre terte parti nu va fi facuta de Cumparator/Client cu privire la Comanda/Contract fara consimtamantul prealabil scris al Vanzatorului.

Prin inscrierea in baza de date a omuletiinalbsinegru.ro, Clientul/Cumparatorul isi ofera consimtamantul expres, in limitele legislatiei in vigoare, de a fi contactat de catre terti, parteneri ai omuletiinalbsinegru.ro furnizori de servicii in vederea indeplinirii obiectului contractului incheiat intre Cumparator si Vanzator, precum si de agentii de stat, guvernamentale, atunci cand legislatia prevede acest lucru, cat si de alte companii cu care omuletiinalbsinegru.ro poate dezvolta programe comune de ofertare.

Datele dumneavoastră nu vor fi transferate in strainatate.
Daca unele din datele despre dumneavoastra sunt incorecte sau doriti sa le modificati, va rugam sa ne informati cat mai curand posibil.
Observatii:
– orice persoana are dreptul de a se opune, pentru motive legitime, la prelucrarea datelor ce o privesc. Acest drept de opozitie poate fi exclus pentru anumite prelucrari prevazute de lege (de ex.: prelucrari efectuate de serviciile financiare si fiscale, de politie, justitie, securitate sociala). Prin urmare, aceasta mentiune nu poate figura daca prelucrarea are un caracter obligatoriu;
– orice persoană are, de asemenea, dreptul de a se opune, in mod gratuit si fara nici o justificare, la prelucrarea datelor sale personale in scopuri de marketing direct.

DISPONIBILITATEA SI PRETUL

Stocul prezentat este corect, iar ofertele si produsele prezentate pe site-ul omuletiinalbsinegru.ro sunt disponibile in limita stocului. Daca vi se afiseaza ca stocul este limitat atunci este posibil ca pana la finalizarea comenzii dvs. produsele sa fie deja comandate de alt utilizator. Preturile produselor precum si caracteristicile acestora sunt actualizate periodic si pot fi modificate fara o comunicare prealabila. In momentul efectuarii unei comenzi on-line, clientul declara ca a luat cunostinta si este intru totul de acord cu termenii si conditiile de comercializare oferite de omuletiinalbsinegru.ro.
Site-ul omuletiinalbsinegru.ro, este proprietatea S.C. OAN ILLUSTRATIONS S.R.L. (societate neplatitoare de TVA),  inregistrata in Bucuresti, Bd. Alexandru Obregia, Nr. 19A-19G, Bl.C1, Et. 3, Ap. 14, Sector 4, Bucuresti, J40/8394/2019, CUI: 41318886, numita in continuare S.C. OAN ILLUSTRATIONS S.R.L..
Preturile prezentate includ TVA si nu includ costurile de livrare, in afara cazului in care se specifica in mod expres pe site. Pretul de achizitie tiparit pe factura va fi acelasi cu cel stabilit de consultantul de vanzari S.C. OAN ILLUSTRATIONS S.R.L. in momentul confirmarii comenzii ca fiind comanda ferma sau, in cazul comenzilor cu plata online direct cu cardul de credit acest pret va fi cel publicat pe site la momentul achizitiei.

RETURUL

Returul produselor se accepta conform termenilor si conditiilor mentionati mai jos si sunt in conformitate cu prevederile O.U.G. 34/2014 privind drepturile consumatorilor in cadrul contractelor incheiate cu profesionistii, precum si pentru modificarea si completarea unor acte normative.
Produsele care fac obiectul comenzilor incheiate online, pot fi returnate, fara invocarea vreunui motiv intr-un termen de 14 zile de la data primirii acestora; inainte de expirarea perioadei de retragere, consumatorul are dreptul de a se retrage din prezentul contract, fara a fi nevoit sa justifice decizia de retragere si fara a suporta alte costuri decat cele prevazute la art.13 alin.(3) si art.14 din O.U.G Nr.34/2014, in termen de 14 zile calendaristice incepand de la ziua in care intra in posesia fizica a produsului.
Cheltuielile de returnare tur-retur sunt suportate de cumparator.
Produsul returnat trebuie sa fie in aceeasi stare in care a fost livrat.
Consumatorul este responsabil doar in ceea ce priveste diminuarea valorii produselor rezultata din manipularea acestora, diferit de ceea ce este necesar pentru determinarea naturii, caracteristicilor si functionarii acestora, conform art. 14, alin. 3 din OUG 34/2014.
Vanzatorul va rambursa contravaloarea produsului in maximum 14 zile calendaristice de la data informarii Vanzatorului de catre Cumparator asupra deciziei sale de retragere din contract si acceptarea returului. Vanzatorul va putea amana rambursarea contravalorii produsului pana la primirea produsului vandut sau pana la primirea unei dovezi conform careia acesta a fost expediat. Suma de bani aferenta produselor returnate se va restitui ulterior verificarii produselor dupa stabilirea de comun acord a modalitatii de restituire sau conform procedurilor legale.
Ne rezervam dreptul de a refuza acceptarea returului in situatia unor abuzuri (returnari repetate).

GARANTIE

Conditiile de garantie sunt in conformitate cu legislatia in vigoare. Garantia acordata nu afecteaza drepturile conferite prin legea consumatorului si este in conformitate cu prevederile O.G. Nr. 21/1992 privind Protectia Consumatorilor, cu modificarile ulterioare, si H.G. Nr. 449/2003.Produsul defect trebuie prezentat pentru constatare impreuna cu certificatul de garantie si factura eliberata de S.C. OAN ILLUSTRATIONS S.R.L., in ambalajul original, insotit de toate accesoriile/manualele de utilizare incluse in pachet, in caz contrar produsul nu este acceptat pentru garantie.
Vanzatorul nu isi asuma responsabilitatea pentru deteriorarea produselor in timpul transportului sau pentru defectele generate de o terta parte. Defectele cauzate astfel nu fac obiectul garantiei.
Garantia acopera numai defectele din fabricatie. Nu se acorda garantie produselor ce prezinta urme de lovituri, cazaturi, zgarieturi, imersie in lichid, praf, scurt-circuit, sigilii lipsa sau deteriorate, produse care prezinta urme de folosire necorespunzatoare.
Nu fac obiectul garantiei produsele defectate din cauza folosirii acestora in alte scopuri decat cele pentru care au fost proiectate sau din cauza interventiilor de catre persoane neautorizate asupra acestora.
Vanzatorul nu este raspunzator pentru eventualele pagube generate de nefunctionarea/functionarea improprie a produselor.
Se va solutiona orice problema legata de garantie in termen de maximum 15 zile lucratoare de la primirea produselor de catre Vanzator. In cazul in care datorita unor probleme de aprovizionare/tehnice/etc. nu se pot inlocui sau repara produsele defecte in perioada precizata anterior, se va returna Cumparatorului valoarea actualizata a produselor.

LITIGII

Orice litigiu aparut intre client si omuletiinalbsinegru.ro va fi rezolvat pe cale amiabila. In cazul in care nu s-a reusit stingerea conflictului pe cale amiabila, competenta revine instantelor de judecata.