În București

Livrare prin curier – Procesarea și expedierea comenzilor se face în 7-10 zile (în zilele lucrătoare) de la finalizarea comenzii. Modalitatea de plata acceptată: ramburs sau prin ordin de plată. Dacă ați optat pentru plata cu ordin de plată, procesarea comenzilor are loc după primirea dovezii de plată în contul S.C. OAN ILLUSTRATIONS S.R.L. comunicat la confirmarea comenzii.

Atenție! Prețul transportului prin curier este calculat pentru un colet de un kilogram și pentru locațiile aflate în zona de acoperire FAN Courier. Pentru locațiile FAN Courier din țară apasați aici. Dacă comanda dumneavoastră depășește 1 kilogram, se va aplica o taxă de 2 lei / kilogram suplimentar. Daca locația dumneavoastră nu este în raza de acoperire FAN Courier, se va aplica o taxă suplimentară de 0.8 lei / kilometru, distanță calculată între cel mai apropiat punct din raza de acoperire FAN Courier și dumneavoastră.

În țară

Livrare prin curier – Procesarea și expedierea comenzilor se face în 7-10 zile (în zilele lucrătoare) de la finalizarea comenzii. Modalitatea de plată acceptată: ramburs sau prin ordin de plată. Dacă ați optat pentru plata cu ordin de plată, procesarea comenzilor  are loc după primirea dovezii de plată în contul S.C. OAN ILLUSTRATIONS S.R.L. comunicat la confirmarea comenzii.

Livrarea prin FAN Courier are loc în mod uzual în termen de 24 ore de la expediere, pentru localități din Romania. Duminica nu se fac livrari. Atenție! Prețul calculat de site este pentru localități din aria de acoperire FAN Courier sau ridicarea din cel mai apropiat sediul FAN Courier pentru adresele care nu se afla în aria de acoperire. Dacă doriți livrare în afara localitaților acoperite vă rugăm să ne contactați pentru a afla prețul corect al expedierii. Pentru locațiile FAN Courier din țară apasați aici.

Atenție! Prețul transportului prin curier este calculat pentru un colet de un kilogram și pentru locațiile aflate în zona de acoperire FAN Courier. Pentru locațiile FAN Courier din țară apasați aici. Dacă comanda dumneavoastră depășește 1 kilogram, se va aplica o taxă de 2 lei / kilogram suplimentar. Daca locația dumneavoastră nu este în raza de acoperire FAN Couriers, se va aplica o taxă suplimentară de 1 leu / kilometru, distanță calculată între cel mai apropiat punct din raza de acoperire FAN Courier și dumneavoastră.

Opțiunile privind modul de livrare se aleg înainte de finalizarea comenzii. Vă rugăm acordați o atentie sporită acestui aspect.