Dragii mei, Hello! Long time, no see 🙂

Ce mai faceti, cum mai sunteti? Acum cateva saptamani am organizat pe pagina de Instagram un mic concurs cu tema “Ce inseamna pentru tine sa fii satisfacut?” V-am indemnat sa-mi trimiteti orice raspuns sub orice forma de arta. Sa stiti ca am fost extrem de surprinsa sa primesc atat desene, picturi, poezii, colaje, texte si chiar fragmente muzicale!!!! Toate au fost minunate, cine ar fi crezut ca sentimentul satisfactiei poate fi interpretat in atat de multe feluri?!?!

Sa aleg un castigator a fost deci o decizie foarte grea :). Desi mi-au placut toate mesajele, desenul Ioanei Sabău a atins o coarda sensibila ;). Am rugat-o pe Ioana sa-mi scrie cate ceva despre ea, asa ca lectura placuta si sper ca desenul ei sa va impresioneze si pe voi la fel de mult!

 

Eu sunt Ioana, am 18 ani și sunt studenta la ilustrație. Când vine vorba să vorbesc despre mine, îmi place să las ceea ce creez să mă descrie. Pentru mine, desenul e o modalitate de a spune ceva, de a vorbi fără să fie nevoie de cuvinte reale. Partea frumoasa e că e nevoie de altcineva care sa privească și să înțeleagă mesajul. Exista o anumita satisfacție atunci când tragi o linie, și apoi încă una, și ceea ce e în tine se transformă în urme pe hârtie. De aceea, tema concursului m-a provocat, iar desenul  făcut e pentru mine reprezentarea sentimentului că ești împăcat cu tine însuți pentru că ai creat.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *